Om denne forestillingen

Never AFK er en teaterforestilling som undersøker virtuell virkelighet og identitet gjennom konseptet dataspillavhengighet. Gjennom å snu opp-ned på virkelighetsaspektet og presentere den virtuelle verden som virkelig og samfunnet utenfor som det kunstige, forstyrrende elementet, vil vi ta debatten om avhengighet ut på scenen, og vise frem sider av dataspilling som sjeldent beskrives i det offentlige og i kunsten. Sammen med spillere og eksperter har vi bygget en historie og en karakter som belyser det et menneske går gjennom, både i møte med spillet og med samfunnet utenfor, når livet i stor grad foregår i en digital tilværelse.

Tekst: Magnus Finnanger, Marie Hafnor, Svend Erichsen

Pressen skriver:

 

 

Her kan du lese hele anmeldelser:

 

Av og med

Svend Erichsen, Marie Hafnor, Vilde Søyland, Simon Matthew Valentine, Magnus Finnanger, Truls Hannemyr, Alexander Gåsbakk, Eivind Almhjell, Geirmund Simonsen, Glenn Ofori, Michael Vedeler

 

Takk til

Tor-Arne Ursin, Chris Erichsen, Anette Röde Hagnell, Kjersti Posti Høgli, Cengiz Nereid 

 

Co-produsenter

Grenland Friteater – Teaterparken, Sentralen UNG

 

Støttet av

Norsk Kulturråd, Fritt Ord, SPENN, Bergesenstiftelsen, Fond for utøvende kunstnere