Om denne forestillingen

Jeg foretrekker lyset er en fortellerteaterforestilling om forfatteren Ingeborg Refling Hagen, for tiende trinn og videregående skole. Den hadde premiere på Hamar teater den 5. september 2020 og var på to ukers turne i Innlandet DKS i litteraturprogrammet for VGS. Forestillingen forteller om Ingeborgs liv og arbeid, og to unge skuespilleres møte med hennes diktning og tenking. Vi løfter fram hennes kamp mot fascismen og nazismen, og knytter hennes engasjement for menneskeverdet opp mot dagens politiske virkelighet.

Tekst: Svein Gundersen, Marie Hafnor, Svend Erichsen

Pressen skriver:

 

 

Her kan du lese hele anmeldelser:

 

Av og med

Svein Gundersen, Svend Erichsen, Marie Hafnor

 

Takk til

Karen Høie, Widar Aspeli

 

Co-produsenter

Turnéorganisasjonen i Hedmark

 

Støttet av

Fritt Ord, SPENN, Turnéorganisasjonen i Hedmark